gototopgototop

Effective solutions

Reklamný prúžok
banner-title1banner-title2banner-title3
Štátna správa a samospráva

Pri zbere grafických a negrafických údajov platí nesporne pravidlo: „Akú technológiu používaš, také výsledky dosiahneš !".

Kedže primárnymi požiadavkami je kvalita a efektívnosť, neostáva nič iné iba navrhnúť a realizovať adekvátnu technológiu. Na zber a spracovanie údajov sme vyvinuli pracovné nástroje a postupy, ktoré sme s úspechom aplikovali v celom SPP, a.s. a Slovnaft, a.s.. Pre uľahčenie zberu a spracovaniu údajov sme vytvárali aplikačné programové vybavenia umožňujúce jednoznačné zatriedenie údajov. Organizačne sme vytvorili veľké realizačné týmy, ktoré paralelne a jednotne zbierali a spracovávali údaje do informačných systémov.

Asi by bolo naozaj nerozumné nevyužiť tieto poznatky a riešenia v modifikovanej podobe pre štátnu správu a samosprávu.

Spracovanie digitálnej technickej mapy realizujeme dlhé roky. Vlastnými geodetickými kapacitami sme zamerali a spracovali polohopis a výškopis územia a inžinierskych sietí v jednotlivých mestách (Nové Zámky, Martin, Liptovský Mikuláš, Malacky...). Dáta sú zameriavané v súradnicovom systéme S-JTSK a spracovávané v grafickom prostredí štruktúrované podľa jednotnej technológie. Najväčší dátový model sme spracovali pre Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Spracovanie podkladov pre GIS o území sa veľmi úzko prelína so zberom dát mapových podkladov, digitálnej technickej mapy miest, závodov a podobne. Pre tvorbu geografických informačných systémov o území sme zabezpečili zber geodetických, geologických a technologických údajov, ich vyhodnotenie, spracovanie a tvorbu dátových modelov s prepojením na databázy negrafických údajov.

Radi Vám poskytneme viac Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript.

 
Domov > Štátna správa a samospráva